Garmin Enduro 3, Sapphire Solar, Carbon Gray DLC Titanium, Black UltraFit Nylon band

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin Enduro 3, Sapphire Solar, Carbon Gray DLC Titanium, Black UltraFit Nylon band

 Novinka 

 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-02751-01
Part No.:
010-02751-01
EAN:
753759339302
Výrobca:

Garmin

Bez DPH
832.50 EUR
S DPH
999.00 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

ULTRA VÝKONNÉ MULTIŠPORT GPS HODINKY

Ste pripravení na posúvanie limitov – rovnako ako nové Enduro 3. Ultra výkonné GPS smarthodinky sú ako stvorené pre zdolávanie najtažších výziev. Pri svojej nízkej hmotnosti poskytujú mimoriadnu odolnost aj pri drsnom používaní a neocakávanej zátaži.

Na nové Enduro 3 sa môžete spolahnút a užívat si aktivitu s pokrocilou analýzou tréningu a výkonnosti. Extrémna výdrž batérie s podporou solárneho dobíjania poskytuje dostatok energie pre záznam aktivít s GPS až do 320 hodín*. Vdaka integrovanému svetlu LED si pohodlne posvietite v tme, resp. použite výstražné svetlo, aby ste signalizovali svoju prítomnost pri pohybe na ceste alebo v teréne.

Maximálny komfort aj pri dlhom nosení zabezpecí dodávaný flexibilný nylonový UltraFit remienok. Predinštalovaná topografická mapa bude ideálnym spolocníkom v neznámom teréne s optimalizovanými funkciami pre orientáciu a navigáciu. Ak ste pripravení zdolávat najväcšie výzvy a ocakávate partnera s výdržou, tak Enduro 3 sú tie pravé hodinky pre vás.

ULTRA DLHÁ VÝDRŽ BATÉRIE SO SOLÁRNYM DOBÍJANÍM
Prepracované solárné dobíjanie zabezpecuje mimoriadne dlhú výdrž batérie. S výdržou až do 90 dní v režime smarthodiniek2 a až do 320 hodín v režime záznamu s GPS a podporou solárneho dobíjania - všetko so zapnutým displejom (always-on), pripravené na najväcšie výzvy.

ULTRA NÍZKA HMOTNOST
Enduro 3 sú dizajnované hodiny s cielom poskytnút pri nosení maximálny komfort s mimoriadne nízkou celkovou hmotnostou – iba 63 g.

MERANIE PULZU ZO ZÁPÄSTIA
Hodinky nepretržite zhromaždujú údaje o vašej srdcovej frekvencii, aby pomohli urcit, aké úsilie vynakladáte na svoje aktivity. Získate tak lepší prehlad o svojom celkovom zdraví, regenerácii a tréningovom výkone vdaka meraniu variability pulzu (HRV) pocas spánku. Ide o nový optický pulzomer 5. generácie s podporou pokrocilých meraní ako napr. snímanie pulzu pri plávaní, ktorý je doplnený o PULSE OX snímac pre meranie okyslicenosti krvi, aby ste zistili, ako sa prispôsobujete nadmorskej výške.

POKROCILÝ SILOVÝ TRÉNING
Zvýšte svoj výkon a predchádzajte zraneniam s cielenými silovými tréningovými plánmi, a cviceniami zameranými na špecifické športy pre mnoho rôznych druhov aktivít a všetkých typov atlétov.

SLEDOVANIE MNOŽSTVA AKTIVÍT
Beh (indoor, outdoor, na bežiacom páse), cyklistika (indoor, outdoor, MTB), chôdza (indoor, outdoor), veslovanie (indoor), plávanie v bazéne + na otvorenej vode, jóga, silový a kardio-tréning, eliptický tréning a beh do schodov, hiking, horolezectvo, lyžovanie, snowboarding, bežkovanie, backcountry SKI / SNB, SUP +30 nových profilov aktivít vrátane tímových športov, profilov napr. pre hokej, futbal, basketbal a pod.. Dalšie nové dostupné profily pokrývajú športy ako lukostrelba, bojové športy, motocross, ale napríklad aj raketové športy ako stolný tenis, badminton a iné..

SKÓRE VYTRVALOSTI (ENDURANCE SCORE)
Funkcia meria schopnost vydržat dlhodobú zátaž a kombinuje tréningové dáta zo všetkých športových aktivít. Lahšie potom pochopíte, ako tréningy ovplyvnujú vašu celkovú vytrvalost. Toto dynamické meranie využíva hodnotu VO2 Max, krátkodobé/dlhodobé tréningové zátaže a dalšie faktory, aby ukázalo, ako sa vám zlepšuje kondícia.

ROZŠÍRENÉ MAPOVANIE A NAVIGÁCIA
Objavte nové perspektívy s mapami TopoActive s reliéfnym tienovaním — plus predinštalované mapy tisícov golfových ihrísk a lyžiarskych stredísk po celom svete.

DYNAMIC ROUND TRIP ROUTING
Vylepšená funkcia pre dynamické trasovanie na okruhových trasách. Po zadaní vzdialenosti vygenerujú hodinky optimálne trasy a pokial pri pohybe odbocíte mimo trasu, automaticky prepocítajú novú s pôvodným navigacným cielom.

LED SVIETIDLO
Pri slabom osvetlení vás podrží vstavané svietidlo s niekolkými LED diódami, premenlivou intenzitou a zábleskovým svetlom, ktoré sa zladí s vašim tempom. LED svietidlo je praktickým a bezpecnostným prvkom hodiniek. Model tactix Enduro 3 má k dispozícií bielu alebo cervenú farbu LED diódy

FUNKCIA GARMIN SHARE
Vdaka tejto funkcii jednoducho zdielate uložené pozície, trasy, tréningy s kompatibilnými Garmin zariadeniami vašich priatelov.

POKROCILÝ SILOVÝ TRÉNING
Zvýšte svoj výkon a predchádzajte zraneniam s cielenými silovými tréningovými plánmi, a cviceniami zameranými na špecifické športy pre mnoho rôznych druhov aktivít a všetkých typov atlétov.

TRÉNINGOVÝ STAV (TRAINNING READINESS)
Táto funkcia vám dáva prehlad o vašich tréningových návykoch a výsledkoch z dlhodobejšej perspektívy. Metrika od známeho laboratória Firstbeat združuje viacero aspektov vášej osobnej fyziológie. Zohladnuje zmeny v úrovni vašej kondície (VO2max), vašu aktuálnu Tréningovú Zátaž (posledných 7 dní) a zmenu v dlhodobom vývoji vašej tréningovej zátaže.

MONITORING SPÁNKU
Zaznamenajte si fázy lahkého, hlbokého a REM spánku. Všetko môžete sledovat na hodinkách a v aplikácii Garmin Connect v telefóne..



Stránky o produkte:

https://www.garmin.sk/enduro-3-sapphire-solar-carbon-gray-dlc-titanium-black-ultrafit-nylo


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.