Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap ventilátor 120x120x25mm

 
 
 
 
 
 
 
  • Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap ventilátor 120x120x25mm
  • Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap ventilátor 120x120x25mm
  • Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap ventilátor 120x120x25mm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
72 Mes.
Kód:
SKNF-F12 PWMCH.BK.S
Part No.:
NF-F12 PWM CH.BK.S
EAN:
9010018100402
Výrobca:

NOCTUA

Bez DPH
20.08 EUR
S DPH
24.10 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Súvisiace produkty

 
 
 
 

Súvisiace produkty  (1)

 
 
 
Všetky (1)
PC skrinky - príslušenstvo 
 

NOCTUA

SKNONA-SAVG1

ks.

7.50 EUR  bez DPH
9.00 EUR  s DPH
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Chromax.black.swap edícia kombinuje špičkové vlastnosti NF-A12 PWM ventilátora s atraktívnym, kompletne čiernym prevedením s pribalenými, vymeniteľnými, antivibračnými podložkami (rohy rámčeka) v čiernom, červenom, žltom, zelenom, modrom a bielom prevedení. Je tak môžné si prispôsobiť farebnú kombináciu, pričom s ďalším (dokúpiteľným) príslušenstvom (farebné káble, rozdvojky, odvibrovače uchytenia ventilátorov) je možné vzhľad vyladiť k dokonalosti. Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap je PWM ventilátorom od spoločnosti NOCTUA - prináša niekoľko nových technológií. Spojenie jedenástich lopatiek statora spolu s špeciálne koncipovaným sedem lopatkovým rotorom a NF-F12 Focused Flow ™ systémom vytvára vynikajúci statický tlak a sústredí prúd vzduchu pre vynikajúci výkon na pasívy chladičov a radiátory vodného chladenia. Celá rada pokročilých aerodynamických konštrukčných opatrení, druhá generáciaSSO ložísk a nové Noctua PWM IC, navrhnuté na objednávku pre plne automatické riadenie zaručujú ohromujúcu, tichú prevádzku. Ventilátor Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap je vybavený modulárnou kabelážou, integrovanými a odoberateľnými anti-vibračnými podložkami a dvomi možnosťami nastavenia rýchlosti pre plnú flexibilitu. Jej výborný výkon, vyčerpávajúca sada funkcií a rokmi overená a dôveryhodná prvotriedna kvalita ju predurčujú pre použitie na vzduchové chladiče, radiátory a ďalšie na tlak náročné aplikácie.



Focused Flow™ System je určený pre aplikácie náročné na tlak, ako sú chladiče a radiátory, Focused Flow ™ rámček využíva jedenásť lopatiek statora, ktorénarovnajú, usmerňujú kanál a prúd vzduchu a umožnia tak ventilátoru NF-F12 súperiť s výkonom konvenčných ventilátorov, ktoré ale bežia na oveľa vyššíchrýchlostiach.
Varying Angular Distance and Vortex Control Notches lopatky sú uvedené v rôznej uhlovej vzdialenosti a majú Vortex-Control zárezy. Obe opatrenia prispievajú k šíreniu hluku cez širšie frekvenčné spektrum a tým je zvuk príjemnejší pre ľudské ucho.
Heptaperf™ Impeller špeciálne vyvinutý rotor určený pre nový Focused Flow ™ rámček pracuje v tandeme s jedenástimi lopatkami statora. Heptaperf NF-F12 sedem lopatkový Blade ™ rotor bol starostlivo optimalizovaný na dokonalú rovnováhu medzi výkonom a tichom.
Stepped Inlet Design noctua krokový, vstupný dizajn dodáva turbulencie na vstup, aby sa uľahčil prechod z laminárneho prúdenia na turbulentné prúdenie,čo znižuje hluk pri nasávaní, zlepšuje prietok a zvyšuje saciu schopnosť, a to najmä v prostrediach s obmedzeným priestorom.
Integrated Anti-Vibration Pads integrované, antivibračné podložky z extra mäkkého silikónu minimalizujú prenosu vibrácií pri zachovaní plnej kompatibilityso všetkými štandardnými montážnými systémami a sponami ventilátorov. Sú odoberateľné.
SSO2 Bearing NF-F12 je prvý ventilátor, ktorý je vybavený viac optimalizovaným ložiskom druhej generácie od Noctua, časom prevereným ložiskom SSO. SSSO2 je zadný magnet umiestnený bližšie k osi a poskytuje ešte lepšiu stabilizáciu, presnosť a trvanlivosť.
Metal bearing shell s cieľom zabezpečiť čo najvyššiu mieru presnosti výroby, minimálnu toleranciu a vynikajúcu dlhodobú stabilitu má NF-F12 CNCfrézovanie ložiskového puzdra vyrobené výhradne z mosadze.
Custom designed PWM IC with SCD podpora plne automatickej PWM regulácie otáčok, NF-F12 používa Noctua na zákazku navrhnutý NE-FD1 PWM IC,ktorý integruje (SCD) technológiu. Tým, že poskytuje plynulejšie momentové impulzy, tlmí SCD PWM prepínanie zvukov, a tak je ventilátor tichší pri nižšíchrýchlostiach.
Ultra-Low Power Consumption NF-F12 čerpá iba 0,6 W, čo je o 50% menej, ako mnohé ventilátory v rovnakom rozsahu otáčok. To neznamená že je lenšetrný k životnému prostrediu, ale tiež znižuje náklady na elektrickú energiu: v porovnaní s typickým ventilátorom 2W, to vám umožní ušetriť asi polovicuceny NF-F12 po 5 rokoch nepretržitej prevádzky.
Chromax.black.swap edition rada ventilátorov v kompletne čiernom prevedení s vlastnosťami pôvodných Ačkových modelov s možnosťami farebného zladenia pomocou vymeniteľných, antivibračných podložiek, káblov, antivibračných uchytení ventilátorov a pod.
Vymeniteľné anti-vibračné podložky v 6 farbách antivibračné podložky (rohy rámčeka) v čiernom, červenom, žltom, zelenom, modrom a bielom prevedení v balení


Rozmer: 120x120x25 mm
Konektor 4-pinový PWM
ložisko SSO2
Geometria rotora: Heptaperf ™
Technológia rámčeka: Zaostrené Flow ™
Rýchlosť otáčania (+ / - 10%): 1500 RPM
Min Otáčky (PWM): 300 RPM
Prietok vzduchu: 93,4 m3 / h
Hlučnosť: 22,4 dB (A)
Statický tlak: 2,61 mm H2O
Max. Vstupný výkon: 0,6 W
Max. Vstupný prúd: 0,05 A
Napätie: 12 V
MTBF> 150.000 h
Balenie:
4x NA-AVP1 chromax.black anti-vibration podložky (hrany rámčeka)
4x NA-AVP1 chromax.blue anti-vibration podložky (hrany rámčeka)
4x NA-AVP1 chromax.green anti-vibration podložky (hrany rámčeka)
4x NA-AVP1 chromax.red anti-vibration podložky (hrany rámčeka)
4x NA-AVP1 chromax.white anti-vibration podložky (hrany rámčeka)
4x NA-AVP1 chromax.yellow anti-vibration podložky (hrany rámčeka)
4x skrutky


Zaradenie produktu

 

Stránky o produkte:

https://noctua.at/en/nf-f12-pwm-chromax-black-swap


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Rozmery :  120x120  mm
Hrúbka :  25  mm
LED podsvietenie:  Nie 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.