Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Samsung DB32E 32" 1920x1080 350cd, HDMI DVI, prevadzka 16/7

 
 
 
 
 
 
 
  • Samsung DB32E 32" 1920x1080 350cd, HDMI DVI, prevadzka 16/7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
36 Mes.
Kód:
SKSALH32DBEPLGC/EN
Part No.:
LH32DBEPLGC/EN
EAN:
8806086671200
Výrobca:

Samsung

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Uhlopriecka obrazovky   32"
Typ panela  60 Hz, D-LED BLU
Rozlíšenie  1920 × 1080 (16:9)
Rozostup pixelov (HxV)  0,12125 (H) × 0,36375 (V)
Aktívna velkot displeja (HxV)  698,4 (H) × 392,85 (V)
Jas (typický)  350 nit
Kontrastný pomer 5000:1
Uhol sledovania (H/V)  178° / 178°
Cas odozvy  8 ms
Farba displeja  16,7 M
Farebná škála  72 %
Horizontálna frekvencia snímania  30 ~ 81 kHZ
Maximálna frekvencia pixelov  148,5 MHz
Vertikálna frekvencia snímania  48 ~ 75 HZ
Pomer dynamického kontrastu  50000:1
Konektivita  RGB vstup Analógový, D-SUB, DVI-D (spolocne s HDMI)
Audio vstup  Stereo Mini Jack, RGB/DVI/HDMI/AV/COMPONENT Audio (spolocne)
Audio výstup  Stereo mini Jack
Video vstup  HDMI1, komponentný (spolocne s CVBS)

Optimalizovaný výkon 16 hodín denne, 7 dní v týždni upúta zákazníkov  
Upútajte zákazníkov a zlepšite svoj profesionálny imidž so zobrazovacími panelmi SMART Signage radu DBE, ktoré ponúkajú jas 350 nt, úžasnú kvalitu obrazu a spolahlivú prevádzku 16 hodín denne, 7 dní v týždni. Jasné displeje radu DBE znamenajú zobrazenie bez obmedzení, pretože odlesk je znížený až na 2%. Pomocou nástrojov na vylepšenie farieb, kontrastu a detailov a ovládacieho prvku teploty farieb možno optimalizovat kvalitu obrazu prakticky v každom prostredí. Bez ohladu na to, ci váš podnik potrebuje pestré farby a detailné textúry, zobrazenie textu a obrázkov s vysokým rozlíšením alebo zobrazenie videa na viacerých displejoch na stene, displeje radu DBE môžete upravit tak, že jasne poskytnú potrebné informácie.

Atraktívny dizajn optimalizovaný podla prostredia upúta divákov  
Zdokonalte svoje prostredie zobrazenia elegantnými a praktickými displejmi. V záujme pohodlnej a efektívnej mechanickej kompatibility si displeje radu DBE zachovávajú rovnako úžasný dizajn ako predchádzajúce modely Samsung SMART Signage radu D. Displeje sú vhodným doplnkom vášho podnikového interiéru, pretože majú tenký a elegantný moderný cierny rám s dizajnom tenkých ciar alebo moderný rám bielej farby*. Flexibilná rozpera s logom pripomínajúca znacku je navrhnutá na inštaláciu na výšku alebo na šírku. Vzhlad tak bude upravený a profesionálny v každom priestore.

Pohodlné a jednoduché spravovanie rozmanitého obsahu prostredníctvom pokrocilej platformy na správu obsahu  
Vdaka vstavanému prehrávacu multimédií a zjednodušenému spravovaniu pomocou platformy Samsung SMART Signage Platform (SSSP) tretej generácie poskytujú modely radu DBE množstvo rozšíreného obsahu. Rozšírenie internej pamäte zo 4 GB na 8 GB zlepšuje možnosti využívania displejov. Vdaka všestrannej integrovanej platforme SSSP tretej generácie nepotrebujete osobitný pocítac ani prehrávac multimédií. Zjednoduší sa tak digitálne zobrazovanie a znížia sa celkové náklady na vlastníctvo. Nové riešenie na správu obsahu MagicInfo S3 integrované v platforme SSSP tretej generácie vám umožnuje vytvárat, nasadzovat a spravovat obsah jednoduchšie než predchádzajúca verzia, a to vdaka vylepšenému používatelskému rozhraniu a používaniu. Riešenie MagicInfo S3 využíva otvorenú platformu SSSP tretej generácie, ktorá je kompatibilná s obrovským množstvom softvéru od nezávislých výrobcov. Znamená to, že je flexibilná a lahko sa používa s inými aplikáciami.

Jednoduché spravovanie digitálneho zobrazovania prostredníctvom zjednodušeného používatelského rozhrania s domovskou obrazovkou  
Používatelské rozhranie s domovskou ponukou s novým dizajnom vám prinesie vyššiu efektivitu a produktivitu. Casto používané funkcie sa v nom zobrazujú v novom rozložení matice s velkými tlacidlami. Používanie zjednoduší aj možnost výberu prispôsobitelných konfigurácií ponúk, ktoré umožnujú okamžitý prístup k opakovane používaným ponukám. Vytváranie obsahu je jednoduchšie a pohodlnejšie než kedykolvek predtým vdaka šablónam domovskej ponuky s novým dizajnom, ktoré sú urcené pre rôzne vertikálne trhy, napríklad obchody s potravinami, podniky rýchleho obcerstvenia, terminály a vstupné haly. Využite tieto profesionálne a úcinné rozloženia šablón a vytvárajte a navrhujte obsah v orientácii na výšku alebo na šírku. Ak navyše pridáte volitelnú dotykovú vrstvu, môžete sprístupnit používanie domovskej ponuky aktivované dotykom.

Dokonale jednoduchý nástroj na vytváranie obsahu s bezplatnými písmami, praktickými štítkami, dynamickými efektmi a miniaplikáciou pocasia úplne zmení zobrazovanie vašich obchodných oznamov  
Profesionálne upravený zobrazovaný obsah vytvorený pomocou riešenia MagicInfo S3 na spravovanie obsahu vám pomôže zvýšit zisk. Riešenie je integrované v novej platforme SSSP tretej generácie. Okrem miniaplikácií a štítkov poskytuje toto riešenie 6 rôznych typov bezplatného písma v 23 štýloch. Nové riešenie MagicInfo S3 odstranuje obmedzenia formátovania s použitím jedného písma. K dispozícii je totiž inovovaná možnost výberu z rôznych bezplatných písiem alebo pridania vlastných písiem. Pomocou praktických peciatok a prednastavených alebo vlastných štítkov s možnostou úpravy textu môžete aktualizovat svoje propagacné informácie a cenovky a vykonávat tak pohodlne a rýchlo zmeny obsahu. Ak chcete vytvárat pútavé prechody, použite funkciu dynamických efektov, ktorá umožnuje použit efekty prezentácie, napríklad prelínanie, prelet a priblíženie. Okrem toho môžete využit riešenie presunu miniaplikácií a jednoducho pridávat miniaplikácie (napríklad AccuWeather, ktorá zobrazuje dennú a týždennú predpoved pocasia). Výsledkom bude prezentácia obsahu na profesionálnej úrovni.

Bezdrôtová správa digitálneho zobrazovania prakticky kedykolvek a kdekolvek pomocou mobilného zariadenia  
Ak chcete zjednodušit ovládanie obsahu a zvýšit efektivitu, použite aplikáciu MagicInfo S3 Mobile pre mobilné zariadenia na vytváranie*, úpravu a nasadzovanie obsahu. K dispozícii je možnost bezdrôtového pripojenia na jednoduché vytváranie obsahu pomocou šablón, nahrávanie a prehrávanie obsahu prostredníctvom mobilného zariadenia, rýchle upravovanie obsahu a okamžitý výber a spustenie prehrávania obsahu pomocou navigácie v zozname na prehratie. Možnosti pripojenia doplna vložené rozhranie Wi-Fi, ktoré umožnuje ovládanie a zdielanie obsahu s pocítacmi Note, tabletmi a smartfónmi. * Vytváranie obsahu je k dispozícii iba v tabletoch.



Stránky o produkte:

https://www.samsung.com/sk/business/smart-signage/professional-display-dbe-series/lh32dbep


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Uhlopriečka :  32 "
Prevádzka:  16/7 
Sieťové pripojenie:  Nie 
USB pripojenie:  Nie 
Externá pamäť:  Nie 

Displej
Max. rozlíšenie:  1920x1080 FHD 
Dotykový displej:  Nie 
Jas :  350 cd

Výbava
Audio a reproduktory:  Nie 

Rozmery a prevedenie
Farba:  Čierna 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.