Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Marek Cích
[email protected]
 
 
 
 
 

 

SAMSUNG HW-Q80R/EN soundbar 5.1

 
 
 
 
 
 
 
  • SAMSUNG HW-Q90R/EN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKSAHW-Q80R/EN
Part No.:
HW-Q80R/EN
EAN:
8801643884550
Výrobca:

Samsung

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

SoundBar – 5.1 kanálový, 372W, 13 reproduktorov, 8" aktívny bezdrôtový subwoofer, 4K Video Pass, HDR, Wi-Fi, BT, HDMI, Dolby Atmos


So soundbarom HW-Q80R/EN si vychutnáte nezabudnuteľný zvukový zážitok, ktorý vám bude k dispozícii, kedykoľvek si zaumienite. Vďaka soundbaru od spoločnosti Samsung bude sledovanie vášho obľúbeného obsahu ešte zaujímavejšie hneď z niekoľkých dôvodov. Samsung dodá vášmu zvuku priestor, nechá lepšie vyniknúť zvukové efekty a v neposlednom rade zabezpečí čisté vyznenie dialógov. Soundbar Samsung HW-Q80R/EN vám ponúkne 5.1 kanálový priestorový zvuk, ktorý naplní každý kúsok vášho priestoru bohatým a dynamickým zvukom. Samsung sa pri vývoji soundbaru spojil so známou značkou Harman Kardon, ktorej odborníci do procesu vniesli svoje bohaté skúsenosti s audiotechnikou.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-Q80R/EN
Špičkový soundbar HW-Q70R/EN od spoločnosti Samsung
Soundbar ponúkne nezabudnuteľný zvukový zážitok
5.1 kanálový priestorový zvuk s technológiou Dolby Atmos
Plynulé spárovanie s televízorom Samsung
Technológie Plug-and-Play a Acoustic Beam
Bezdrôtové streamovanie hudby prostredníctvom Bluetooth či Wi-Fi
Domáce kino Samsung podporuje Alexu, Bixby, Google Home, Airplay2 aj Smart Things
Súčasťou balenia je bezdrôtový subwoofer
Balenie obsahuje držiak na stenu
Samsung ponúka režim inteligentného zvuku a má vyhradený stredový kanál
Nenechajte si uniknúť ani jedno slovo z vami sledovaného obsahu. Pre lepšiu zrozumiteľnosť dialógov je soundbar Samsung vybavený špeciálnym prostredným reproduktorom, ktorý zaistí bezchybné vyznenie dialógov filmových a seriálových postáv aj perfektne zrozumiteľné hovorené slovo rozprávača či komentátora. Soundbar Samsung je ďalej vybavený režimom inteligentného zvuku, vďaka ktorému dochádza k automatickej analýze obsahu. Potom vyberie to najideálnejšie nastavenie zvuku a poskytne vám ten najlepší zážitok.

Bezdrôtový subwoofer Samsung
Ku kvalitnému zážitku z počúvania patrí čisté a detailné vyznenie celého frekvenčného spektra. Jeho výrazným komponentom sú i basy, ktorých vernú reprodukciu zaistí separátny bezdrôtový subwoofer Samsung, ktorý už umiestnite v priestore podľa svojho vlastného uváženia.

Bezdrôtové streamovanie hudby aj hlasový asistent Alexa a Bixby
Chcete si pustiť svoju obľúbenú hudbu v skvelej kvalite prostredníctvom soundbaru? Je to jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Stačí využiť Wi-Fi alebo Bluetooth konektivitu soundbaru Samsung a pripojiť k nemu svoj mobilný telefón. Tak si budete môcť vypočuť svoje obľúbené skladby zo streamovacích služieb či knižnice. K dispozícii vám bude tiež hlasový asistent Amazon Alexa alebo Samsung Bixby.

Samsung ponúka herný mód a technológiu Acoustic Beam
Každá videohra sa vyznačuje iným zvukovým dizajnom, všetky zvukové efekty sa totiž pracne vyrábajú v štúdiách vedených odborníkmi. Soundbar Samsung dokáže tieto zvuky povýšiť na ešte vyššiu úroveň vďaka tomu, že ich v reálnom čase optimalizuje, aby na vašom zariadení vyzneli čo najlepšie. Pri hraní videohier je dôležitý ako obraz, tak aj zvuk. Technológia Acoustic Beam od spoločnosti Samsung zaručí výborné vyznenie zvukových efektov v priestore. Zobrazovaný pohyb bude presne zohľadnený v reprodukcii zvuku. Stačí zapnúť hru a dokonale sa do nej vžiť.

Samsung poskytne filmový zážitok špičkovej kvality
Sledovanie filmov či seriálov vo vysokom rozlíšení vyžaduje zvuk obdobných Hi-Fi kvalít. Pri sledovaní vášho obsahu v UHD kvalite si vychutnávate 4K obraz. Vďaka riešeniu 4K Pass Through budete počúvať rovnako skvelé audio. SoundBar Samsung tiež pracuje so štandardom HDR 10, ktorý vám zaručí tú najvyššiu kvalitu. Vy sa tak vžijete do deja ako nikdy.

Pohodlné používanie s ovládačom Samsung OneRemote
Používajte na ovládanie funkcií soundbaru ovládač Samsung OneRemote, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné, ako sa uvoľniť a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu. SoundBar môžete tiež veľmi jednoducho ovládať pomocou aplikácie Samsung Audio Remote, ktorá je zadarmo dostupná v Obchode Google Play.


Zaradenie produktu

 

Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.