<

ASBIS SK spol. s r. o. - profil spoločnosti

ASBIS SK je najväčším distribútorom informačných a telekomunikačných technológií a taktiež najväčším IT distribútorom s pridanou hodnotou (VAD – Value Add Distributor) na Slovensku. Svojim zákazníkom okrem klasickej distribúcie IT produktov ponúka aj na mieru šité komplexné riešenia. ASBIS SK má vo svojom širokom portfóliu viac ako 60 značiek. Spoločnosť uzatvorila distribučné kontrakty so všetkými významnými svetovými výrobcami v oblasti IT ako napríklad AMD, ASUS, Check Point, DELL, EMC, Epson, ESET, Hewlett-Packard, IBM, Intel, Kingston, Lenovo, LG, Microsoft, Oracle, Samsung, SafeNet, Sony, Toshiba, Western Digital, VMware a ďalšie.


História ASBIS SK sa začala písať v roku 1998, kedy došlo k akvizícii spoločností ELKO Bratislava a ELKO Košice s úspešne pôsobiacou firmou ASBIS Enterprises (ASBIS Group). ASBIS SK tak získal pôsobenie aj na medzinárodných trhoch.


Spoločnosť má sídlo v Bratislave, pobočku v Košiciach. V roku 2005 zaviedla systém manažérstva kvality podľa normy STN EN ISO 9001/EN ISO 9001:2000. Systém manažérstva kvality spoločnosti ASBIS SK je udržiavaný podľa aktuálne platnej medzinárodnej normy EN ISO 9001:2015.


Vyvíja dizajnové produkty vlastných značiek Prestigio a Canyon. Prestigio je dynamická medzinárodná značka najmodernejších produktov z oblasti informačných technológií a spotrebnej elektroniky pre zákazníkov s citom pre štýl. Ponúka exkluzívnu kombináciu elegancie a dômyselnosti, vysokú kvalitu produktov, pokrokovú technológiu a najmodernejší dizajn vo viac ako 70 krajinách. Viac informácií nájdete na www.prestigio.sk. CANYON je lifestylová značka, ktorá robí život mladých ľudí pohodlnejším a praktickým, vďaka cenovo dostupným a trendovým produktom. Portfólio CANYON zahŕňa širokú škálu IT produktov a príslušenstva. Viac informácií nájdete na www.canyon.eu.


Firma sa taktiež zameriava na organizovanie technických workshopov a školení. V školiacom stredisku je možné rozšíriť si vedomosti o technológiách a riešeniach spoločností Cisco, Hewlett-Packard, IBM, IGEL, EMC, Oracle, Microsoft, Check Point a SafeNet. ASBIS SK je takisto autorizovaným školiacim strediskom pre produkty spoločnosti VMware.


Divízia IT služieb už od roku 2002 poskytuje služby s vysokou pridanou hodnotou. V priebehu času sa postupne menilo portfólio výrobcov, ktorých riešenia ASBIS SK dokázal okrem dodávky pokryť aj v oblasti služieb tzn. dizajnu, inštalácie a riešenia problémov (troubleshooting).


Jednou z aktivít v oblasti distribúcie s pridanou hodnotou je prevádzka democentra, kde sú k dispozícii na otestovanie zariadenia a softvérové produkty popredných výrobcov oblasti serverových systémov (IBM, Hewlett-Packard), systémov na ukladanie dát (IBM, EMC), sieťové a bezpečnostné technológie (Cisco, Hewlett-Packard, Check Point), virtualizačné riešenia (VMware, IGEL) atď. Ako jediný na Slovensku ASBIS SK ponúka možnosť otestovať v oblasti databázových systémov zariadenie Exadata od spoločnosti Oracle. V snahe udržiavať technológie aktuálne, sú komponenty pravidelne obmieňané.


Kvalita riešení, ktoré ASBIS SK dodáva, sa opiera o tím certifikovaných systémových inžinierov. ASBIS SK disponuje certifikáciami od všetkých výrobcov, ktorých riešenia dodáva. Systémoví inžinieri sú na profesionálnej úrovni certifikovaní na inštaláciu, konfiguráciu a troubleshooting produktov spoločností Cisco, Hewlett-Packard, IBM, Check Point, EMC, VMware, Oracle, Microsoft a ďalších.


Spoločnosť ASBIS SK v spolupráci s výrobcami IT  produktov pravidelne organizuje rôzne odborné podujatia a konferencie, ktorých ciel'om je poskytnúť zákazníkom najnovšie informácie o výrobkoch a službách, ktoré predáva.



ASBIS Group - profil spoločnosti

ASBIS Group je jedným z popredných distribútorov produktov informačných technológií v regióne EMEA kombinujúc široký geografický dosah so širokým sortimentom výrobkov distribuovaných systémom "všetko na jednom mieste". Zameriava sa hlavne na krajiny: Slovensko, Ukrajina, Poľsko, Česká republika, Bielorusko, Rumunsko, Chorvátsko, Slovinsko, Bulharsko, Srbsko, Maďarsko a krajiny Stredného východu.


Skupina distribuuje širokú škálu IT komponentov, stolných počítačov, notebookov, serverov, sieťových prvkov, periférnych zariadení a mobilných informačných systémov. Okrem toho je značná časť obratu firmy tvorená predajom produktov vlastných značiek Prestigio a Canyon.


Spoločnosť začala svoju činnosť v roku 1990 v Bielorusku. V roku 1995 založila holdingovú spoločnosť na Cypre a presťahovala centrálu do Limassolu. Sídlo na Cypre je podporované prostredníctvom troch hlavných distribučných centier nachádzajúcich sa na území Českej republiky, Spojených arabských emirátov a v Číne.


Firma spája medzinárodné skúsenosti centrálneho riadiaceho tímu s miestnymi znalosťami z pobočiek v každej z 29 krajín, v ktorých pôsobí. Prítomnosťou na rozmanitých lokálnych trhoch vyvinula dôkladnú znalosť a porozumenie rýchlo rastúcich IT trhov v oblastiach ako je stredná a východná Európa a pochopenie rozmanitých kultúrnych, jazykových a právnych odlišností krajín. Viac o skupine na www.asbis.com.


 
Súvisiace dokumenty 
 

▶ Obchodné podmienky

▶ Obchodné informácie

▶ GDPR

▶ Registrácia odberateľa

▶ ASBIS Konsolidovaná nefinančná správa za rok 2020



 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.