Disig Hromadné podpisovanie

 
 
 
 
 
 
 
  • Disig Hromadné podpisovanie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kód:
SKDI-HRO-POD
Part No.:
SKDI-HRO-POD
Výrobca:

DISIG

Bez DPH
69.00 EUR
S DPH
82.80 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Disig Hromadné podpisovanie
Kvalifikovaný elektronický podpis/pečať množstva dokumentov na 1 klik

Potrebujete podpísať elektronickým podpisom väčšie množstvo dokumentov?
Doplnkový modul Disig Hromadné podpisovanie/pečatenie umožňuje podpisovať/pečatiť veľké množstvo dokumentov jedným zadaním PIN kódu, teda doslova "jedným klikom". Využíva sa najmä pri elektronickom podpisovaní/pečatení veľkého počtu dokumentov ako sú napr. zmluvy, rozhodnutia, informačné listy pre klientov, faktúry alebo zmlúv s viacerými prílohami.
Disig Hromadné podpisovanie/pečatenie je doplnkový modul k produktu kvalifikovaný elektronický podpis Disig Desktop Signer, nie je možné ho zakúpiť samostatne.

Pre koho je licencia určená:
Disig Hromadné podpisovanie/pečatenie využívajú najčastejšie konatelia firiem, ktorí potrebujú zaručene elektronicky podpísať/pečatiť väčšie množstvo dokumentov bez toho, aby s podpisovaním/pečatením dokumentov  strávili zbytočne veľa času. Typickým príkladom sú veľké počty faktúr, zmlúv a ich príloh, či výpisy a vyúčtovania.

Jeden PIN kód
Jedným PIN kódom je možné podpísať/pečatiť veľké množstvo zmlúv, pričom každý jeden dokument vrátane príloh bude obsahovať samostatný elektronický podpis.

Akýkoľvek formát. Akékoľvek množstvo.
Modul Disig Hromadné podpisovanie/pečatenie umožňuje hromadne podpísať/pečatiť dokumenty v rôznych formátoch bez obmedzení. Naraz na jeden PIN kód je možné podpísať/pečatiť stovky dokumentov a ušetriť tak ročne niekoľko hodín zbytočnej administratívnej práce navyše.
Triedenie do jedného kontajnera
Dokumenty podpísané kvalifikovaným elektronickým podpisom/pečaťou je možné uložiť do jedného ASiC kontajnera a vytvoriť tak jeden súbor pre všetky súvisiace dokumenty, napríklad zmluvy a ich prílohy.

Triedenie do viacerých kontajnerov (pdf dokumentov)
Prídavný modul Hromadné podpisovanie/pečatenie umožňuje podpísať/pečatiť dávku dokumentov naraz, pričom po jedinom zadaní PIN kódu vytvorí rovnaký počet jednotlivo podpísaných/pečatených dokumentov.  Príkladom použitia môže byť hromadné podpísanie/pečatenie faktúr, pričom po ich podpísaní/pečatení bude každá faktúra v samostatnom súbore a bude obsahovať samostatný podpis. Analogicky možno modulom podpisovať/pečatiť aj rôzne výpisy, vyúčtovania, informácie pre klientov a iné dokumenty určené pre viacero prijímateľov.

Aktivácia licencie
Licencia Disig Hromadné podpisovanie/pečatenie bude aktivovaná na základe kódu, ktorý bude doručený na zadanú e-email adresu. Pre aktiváciu modulu Disig Hromadné pospisovanie/pečatenie je potrebné mať aktivovanú službu Disig Desktop Signer.

Platnosť Disig Hromadné podpisovanie
" Licencia modulu Disig Hromadné podpisovanie/pečatenie je platná jeden kalendárny rok odo dňa jej aktivácie.
" Licencia je viazaná na jedno technické zariadenie.
" Počet hromadne podpísaných dokumentov nie je obmedzený.


Zaradenie produktu

 

Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Výrobca:  Ostatné 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.