Garmin vivomove Sport Ivory/Peach Gold

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin vivomove Sport Ivory/Peach Gold
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-02566-01
Part No.:
010-02566-01
Výrobca:

Garmin

RP:
0.12; DPH: 20%
Bez DPH
182.90 EUR
S DPH
219.48 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:


TRADICNÝ DIZAJN HODINIEK. Skrytý displej sa zobrazí len vtedy, ked ho potrebujete. Pri práci s dotykovým displejom sa rucicky automaticky presunú.

ELEGANTNÝ VZHLAD. Je dostupný vo viacerých farbách a vzhlad je doplnený farebnými kovovými akcentami. Hodinky sú lahké a vdaka pohodlnému silikónovému remienku sú ideálne kamkolvek pôjdete.


Hydratácia Sledovanie príjmu tekutín je velmi dôležité. vívomove vás upozorní, že je cas, doplnit tekutiny a zaznamenáva celkový objem prijatých tekutín pocas dna.
Menstrual cycle tracking Lepšie pochopíte svoje telo vdaka aplikácii monitorovania zdravia ženy, kde môžete sledovat svoj menštruacný cyklus alebo tehotenstvo. Sledujte detaily svojho cyklu, zaznamenávajte fyzické a emocné symptómy a osobné poznámky k pravidelnosti cyklu a prechodu do menopauzy. Získate rady k trénovaniu a stravovaniu v každej fáze aktuálneho cyklu.
PULSE OX Integrovaný optický snímac PULSE OX zabezpecuje presné, spolahlivé a pohodlné meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Kontrola úrovne kyslíka v krvi pri používaní hodiniek vám pomôže sledovat reakcie tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napríklad vo vysokých nadmorských výškach. Merania závisia od mnohých faktorov vrátane celkového zdravia a kondície.
Accident detection Funkcia DETEKCIA NEHODY (incident detection) sa aktivuje napr. pri páde z bicykla. Po pripojení kompatibilného smartfónu, umožnuje vívomove nastavenie a aktiváciu funkcie prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Ked integrovaný akcelerometer detekuje pád z bicykla, tak aplikácia automaticky odošle SMS so súradnicou na vopred zadefinované (núdzové) mobilné císlo. Dostupné služby "asistenta" po pripojení kompatibilného smartfónu je možné nastavit a aktivovat prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Následné budete schopný jednoducho a okamžite zdielat informácie o vašej aktuálej polohe v prípade potreby na vopred zadefinované (núdzové) mobilné císlo.
Body Battery Funkcia Body Battery™ monitoruje zásoby energie vášho tela. Monitor energie využíva údaje o strese, variabilitu srdcevej frekvecie (HRV), údaje o spánku a aktivitách na odhad zásob energie tela kedykolvek. Môžete si tak naplánovat den a optimalizovat casy pre aktivitu a odpocinok. Vyššie císlo znamená, že ste pripravení byt aktívni, zatial co nižšie císlo naznacuje, že by ste potrebovali relaxovat a trochu si odpocinút pred tréningom. Body Battery™ vám pomáha tiež sledovat vzory v priebehu niekolkých týždnov, takže pochopíte, ako posledné dni ovplyvnujú to, ako sa cítite dnes.
Vivofit - Batéria vívomove je vybavený nabíjatelnou lithium-ionovou batériou s výdržou až do 5 dní v režime smart hodín, až 1 týžden v režime klasických hodín. Stací ho jednoducho nabit cez USB nabíjací/dátový klip, cez ktorý si tiež po pripojení k PC jednoducho prenesiete údaje o svojom pokroku do aplikácie Garmin Connect.



Stránky o produkte:

https://www.garmin.sk/vivomove-sport-ivory-peach-gold_d8030.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.