Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Pavol Barka
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Garmin quatix 6X SOLAR, Titanium, Titanium band

 
 
 
 
 
 
 
  • Garmin quatix 6X SOLAR, Titanium, Titanium band
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKGA010-02157-31
Part No.:
010-02157-31
EAN:
753759254056
Výrobca:

Garmin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Prémiový model z novej generácie GPS hodiniek urcených pre všetkých námorníkov - ci už ste oddaný plachtám alebo motorom. quatix™ 6X SOLAR sú unikátne námorné a jachtárske smart hodinky s GPS, ktoré poskytujú širokú škálu rôznych asistencných a navigacných funkcií, vrátene aktívnej navigácie na volitelných námorných mapách z edície > Bluechart G3. Model quatix™ 6X SOLAR doplna sériu hodiniek > quatix™ - ponúka väcí 1,4" displej a predlženú výdrž batérie s podporou solárneho dobíjania. Nová generácia tiež prináša nové prepracované funkcie pre sailing/yachting (virtualná štart. línia, vzdialenost, tack assist a mnoho iného). Medzi dalšie užitocné predinštalované funkcie patria prílivové a odlivové tabulky, alarm kotvy, ovládanie autopilota a Fusion-link.

Power Glass™- kombinuje technológiu solárneho* dobíjania s odolným sklíckom vyrobeným pomocou technológie Corning® Gorilla® Glass. Telo hodiniek je vyrobené z mimoriadne odolného, stáleho a zároven lahkého materiálu fiber-reinforced polymer. Kovové prvky vrátane zadného krytu a lunety hodiniek sú vyhotovené z lahkého materiálu Titanium. Dodavaný s originálnym titániovým remienkom v balení doplnený o náhradný modrý silikonový remienok (Cirrus Blue), ktorý bude tvorit ideálny doplnok k vášmu životnému štýlu.

ŠPECIALIZOVANÉ JACHTÁRSKE/SAILING FUNKCIE

quatix™ 6X SOLAR dokáže kombinovat pokrocilé jachtárske prístroje v jedných hodinkách. Jednoducho napríklad nastavíte virtuálnu štartovaciu líniu medzi dvoma bodmi (súradnicami). Následne Vás po prepocte informuje o vzdialenosti k štart. línii, potrebnej rýchlosti a ostávajúcom case do štartu. S plavidlom tak dokážete prekrocit líniu štartu pri maximálnej rýchlosti a v požadovanom case štartu pretekov. Po prekrocení línie štartu, sa quatix™ 6X SOLAR automaticky “prepne” do režimu TACK ASSIST a informuje používatela o reálnom smerovaní plavidla a optimálnom uhle pri plachtení. Jedine s hodinkami quatix™ 6X SOLAR dokážete dokonale a efektívne ovládat vašu plavbu.

DÁTOVÝ STREAM ÚDAJOV Z NMEA 2000

Pokial sa rozhodnete využit všetky funkcie quatix™ 6X SOLAR a chcete aby zobrazoval aj dalšie požadované dáta z integrovanej námornej siete NMEA 2000, tak budete potrebovat kompatibilný chartplotter alebo windmeter Garmin zo sérií GPSmap 722 / 922 / 1022/ 74xx / 84xx alebo sietový adaptér GNT 10 resp. displej GHC 20/GNX WIND. Po pripojení hodiniek ku kompatibilnému zariadeniu si môžete na displeji zobrazovat dáta ako GPS pozícia, rýchlost a kurz, navigacné údaje dostupné cez GPS na palube, teplota vzduchu, hlbka, rýchlost a teplota vody, vietor (zdanlivý, na hladine, VMG to wind). Tiež môžete využit automatické oznacenie pozície MOB, jednoducho stlacením tlacidla na hodinkách.

DIALKOVÉ OVLÁDANIE VÁŠHO AUTOPILOTA

Dalšou z úžasných funkcií je možnost dialkového ovládania zabudovaného autopilota zo série GHP REACTOR™ AUTOPILOT (GHC 20) na palube plavidla. Takto môžete kdekolvek v dosahu snímaca prebrat kontrolu nad ovládaním autopilota priamo na hodinkách alebo jednoducho si nechat zobrazovat informácie z kompatibilných zariadení (sonarové dáta, wind data, hlbka, teplota vody, autopilot a pod) na na displeji hodiniek.

Hodinky quatix® 6X doplnajú kompletnú ponuku série fénix™ 6X Zachovali sa všetky preferované vlastnosti, ktoré boli ocenované nielen profesionálnymi športovcami, horskými vodcami, ale aj bežnými používatelmi. Výnimocne presné za každých podmienok. Spolahlivo vás navigujú za každým dobrodružstvom a bezpecne na ceste spät domov.



Stránky o produkte:

https://www.garmin.sk/quatix-6x-solar-titanium-titanium-band_d7290.html


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.